FILOSOFIE

We vergeten vaak waar de ontwikkelingen begonnen zijn of verliezen het besef dat de Hip Hop cultuur een instrument is voor sociale verandering.

De elementen uit de Hip Hop cultuur zijn binnen Foundation een middel om kennis te delen, om onze jeugd te inspireren en een veilige plek te creëren. Wij geloven dat wijsheid, het manifesteren van kennis, richting geeft en dat cultuur het instrument kan zijn om de jeugd van nu te leren hoe je ergens komt, hoe je in deze uitdagende tijden jouw weg vindt.

Foundation zal zich richten op het ontwikkelen van fysieke en digitale leermiddelen om zo te waarborgen dat leerlingen altijd toegang hebben tot goed kunstonderwijs. De educatieve programma’s van Foundation zijn gebaseerd op multi-etnische kunst en cultuur, altijd internationaal georiënteerd.

Met het openen van Foundation willen wij Europa’s interactiefste, meest inspirerende Hip Hop school worden. De plek waar je wilt zijn, waar je als jongere, als toekomstig artiest, deel kunt zijn van een inspirerend geheel. Bovenal willen we een plek zijn waar iedereen thuis is. We willen een cultuur creëren met passie als basis, waar onze leerlingen zo wijs, rijk, divers en in ontwikkeling zijn als de wereld van vandaag. In ons digitale platform en onze educatieve programma’s nodigen we je uit om kunst te ontdekken, onderzoeken en ervaren.

Het curriculum bestaat uit Hip Hop, House, Popping, Dancehall, traditionele Afrikaanse dans, UK Jazz Fusion, Breaking en Locking – maar ook theater, ondernemerschap, kunst en media komen aan bod.

 

For self-elevation you need Foundation / je hebt een basis nodig om te groeien.
Stichting Jongeren Cultuur Promotie Nederland
KvK-nummer: 24353884
Bank: NL49RABO0363379894
t.n.v STICHTING JONGEREN CULTUUR PROMOTIE NEDERLAND
Bezoekadres: Bijlmerplein 141
Postadres: Kanaalstraat 82 A
1054XL Amsterdam
info@foundation.nl
WhatsApp: +31 20 369 79 61
Copyright © 2024 Foundation AHHA. All Rights Reserved.