Kelly 
Bigirindavyi

Muziek en dans hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Kelly, vanuit haar Burundese achtergrond én in de culturen waarin zij zich in begeeft. Ze behaalde in 2013 haar diploma pedagogiek, sindsdien heeft haar reis in dans haar meegenomen naar verschillende plekken en culturen.

Kelly’s reis begon op het Creative College, waar zij deel uit maakte van de crew Xgen. Ze verdiepte zich tijdens haar studie al in verschillende dansstijlen en culturen, om zich hier na haar afstuderen in onder te dompelen: Kelly reisde naar New York en verhuisde naar Zweden, waar ze een dansopleiding volgde aan de Asa Fölkhogskola.

Ondertussen won ze nationale en internationale battles. De stijlen hiphop en house zijn voor Kelly als een kompas geweest, zij gaven haar richting en navigeerden haar door het leven. Dans en persoonlijke ontwikkeling zijn voor haar onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Kelly bouwde in de Nederlandse dansscène een carrière op als freestyle danseres met internationale bekendheid. Kelly is in het dansvak uitvoerend, docerend en organiserend actief – in battles, optredens en lessen.

Het is mijn missie om te communiceren vanuit authenticiteit en ruimte te creëren voor anderen die dit ook willen.

Stichting Jongeren Cultuur Promotie Nederland
KvK-nummer: 24353884
Bank: NL49RABO0363379894
t.n.v STICHTING JONGEREN CULTUUR PROMOTIE NEDERLAND
Bezoekadres: Bijlmerplein 141
Postadres: Kanaalstraat 82 A
1054XL Amsterdam
info@foundation.nl
WhatsApp: +31 20 369 79 61
Copyright © 2024 Foundation AHHA. All Rights Reserved.