Karel Lopez

Aanvankelijk een autodidactische HipHop danser. Later getraind door verschillende instituten, werd Karel López in 2019 een professional in hiphopdans bij de Flow Dance Academy in Parijs en ontwikkelde zijn eigen freestyle identiteit door verschillende Franse hiphopdocenten/kunstenaars.

Hij verscheen in meerdere muziekvideo’s en evenementen zoals de Coca-Cola Music Experience 2018 in Madrid, en geeft sinds 2018 HipHop les. Zijn toewijding en inspanningen hebben hem ertoe geleid om in het buitenland samen te werken met figuren in hiphopdans zoals Physs Mouvmatiik (een baanbrekende danser in Parijs) voor Fusion Concept 2022 en Guy Assou (Franse HipHop danser en directeur van het Flies Company in Parijs). In de loop der jaren heeft hij zich gespecialiseerd in de Freestyle Hiphop en House Dance scenes, deelgenomen aan battles in Spanje en daarbuiten, en deel uitgemaakt van het dansgezelschap Flies.

Als veelzijdige danser is zijn specialisatie in hiphop zijn handelsmerk. De kernwoorden in zijn dansvisie zijn “karakter”, “waarheid” en “muzikaliteit”. Zijn jarenlange ervaring in het buitenland heeft hem de verschillen doen inzien tussen Spanje en andere landen in de Europese Unie met betrekking tot de Freestyle scene, wat hem motiveert om zijn eigen evenement THE PRACTICE te organiseren.

Stichting Jongeren Cultuur Promotie Nederland
KvK-nummer: 24353884
Bank: NL49RABO0363379894
t.n.v STICHTING JONGEREN CULTUUR PROMOTIE NEDERLAND
Bezoekadres: Bijlmerplein 141
Postadres: Kanaalstraat 82 A
1054XL Amsterdam
info@foundation.nl
WhatsApp: +31 20 369 79 61
Copyright © 2024 Foundation AHHA. All Rights Reserved.