Elektronische muziek: Cultureel erfgoed?

Als onderdeel van de gespreksreeks “Hip Hop is Erfgoed” verbreden we onze blik en richten we onze aandacht op de wereld van elektronische muziek als cultureel erfgoed. Tijdens deze speciale ADE EDITION gaan we dieper in op de betekenis en impact van elektronische muziek binnen onze samenleving.

In deze sessie delen wereldberoemde producers en DJ’s zoals Chuckie (@djchuckie), Shinedoe (@shinedoe_artist ), en Ike (@ikechimelchizedek) hun persoonlijke ervaringen en verhalen uit de elektronische muziekwereld. Onder leiding van moderator Jenifer Muntslag (@itsjnm) bespreken zij hoe elektronische muziek hen heeft gevormd als artiesten en welke betekenis het heeft voor hun gemeenschappen. Wat maakt elektronische muziek tot erfgoed? Kom en laat je inspireren door hun unieke perspectieven en verhalen.

Na de talk nodigen we je uit om te ontspannen en te genieten van de heerlijke tunes van DJ Ezri (@ezrijade )tijdens onze borrel.

Wij nodigen u van harte uit om onze talk bij te wonen. Voor meer informatie of om uw deelname te bevestigen, kunt u een e-mail sturen naar info@foundation.nl.

Inloop 17.30-18.00
Programma 18.00-20.00
Borrel 20.00-21.00

📍Bijlmerplein 393 Amsterdamse Poort

Mede mogelijk gemaakt door @foundation.nl x @imagine_ic x @podiumkunst.net_ x @obamsterdam