Di-Annah Seck

Di- annah Seck is geboren en getogen in Amsterdam, maar haar roots liggen oorspronkelijk in Senegal en Suriname. Komend uit een familie waar creativiteit, passie voor dans en muziek op nummer één staan. Als klein meisje keek Di-annah op naar artiesten zoals Michael Jackson en Beyoncé. Daarnaast keek ze ook op naar haar Surinaamse oma die klerenmaker was en haar Senegalese tantes die Sabar danste.

Vanaf haar 6e begon zij aan turnen en Capoeira. Toch kwam zij er al snel achter dat haar passie echter bij dansen lag. 3 jaar later kwam Di-annah in de dansgroep Untouchables (8 jaar) terecht, waarin de focus werd gelegd op: Streetdance, Afro en Chrography. Met deze dansgroep reisde Di-annah naar verschillend plekken binnen Europa en deed zij mee aan diverse wedstrijden en optredens.

Vanaf haar 14e begon zij les te geven bij Motion Dance Studio als Afro en streetdance docent. Binnen de lessen stond zelfliefde, éénheid en creativiteit centraal. Voor Di-annah maakt het niet uit waar je vandaan komt of hoe je eruit ziet, je kan alles bereiken wat je wil!
Met haar Senegalese – Surinaamse roots en haar eigen identiteit, vormt ze haar unieke ik binnen de dans.

Naast dansen heeft Di-annah ook een passie voor marketing en het helpen van de medemens. Zo richtte zij in 2022 haar eigen goede doelen dans event op in Amsterdam: DARANKA.

Stichting Jongeren Cultuur Promotie Nederland
KvK-nummer: 24353884
Bank: NL49RABO0363379894
t.n.v STICHTING JONGEREN CULTUUR PROMOTIE NEDERLAND
Bezoekadres: Bijlmerplein 141
Postadres: Kanaalstraat 82 A
1054XL Amsterdam
info@foundation.nl
WhatsApp: +31 20 369 79 61
Copyright © 2024 Foundation AHHA. All Rights Reserved.