AMSTERDAM HIP HOP ACADEMY

Daniel Louis

Daniel is een zeer gepassioneerde danser. Zijn gevoel voor dansen gaat diep. Passie is niet alleen zijn leidraad in zijn dans, volgens hem is dat ook puur- en rauwheid. Zijn brede visie en perfectie leidt hem vaak tot unieke creaties. Op het gebied van Hip-hop en House dance heeft hij zijn eigen stijl gecreëerd. Tijdens jamsessies in clubs leerde Daniel het meest. Met andere dansers kon hij zich ontplooien en de lat hoger zetten voor zich zelf. Niks is onmogelijk in zijn ogen, zijn wilskracht en muzikaliteit zorgen ervoor dat waar de één stopt, hij doorgaat.

Dansen is voor Daniel niet zomaar een bezigheid, het is zijn levensstijl waar hij secuur mee omgaat. Hij haalt uit allerlei muziekstijlen en het leven om hem heen inspiratie. Hij bekijkt het liefst niets binnen de lijntjes en doet alles zoveel mogelijk met positieve energie.

De sfeer die in Daniel’s lessen hangt is ontspannend, leerlingen vinden zijn lessen daarom ook inspirerend. Naast de lessen die hij geeft is hij ook bezig om zichzelf iedere keer te vernieuwen. Hij houdt van nieuwe uitdagingen en gaat daar ook altijd honderd procent voor

Daniel is trotse eigenaar van Social Dance Zwolle en Amersfoort. Social Dance is volgens Daniel een platform om je met dans verder te ontwikkelen. Daniel is één van de grondleggers van het Freestyle concept in Nederland.  Naast Social Dance is hij ook bedenker van het concept RAW Essence. De terugkerende jaarlijkse dans battle is een groot succes en begrip binnen de dans en hip-hop cultuur in het Oosten van Nederland. Daniel  kijkt er naar uit om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Foundation. En vooral  met nieuwe jonge dans talenten te werken bij Foundation Amsterdam.

in samenwerking met:

Foundation AHHA
Bijlmerplein 141
1102 DB Amsterdam
info@foundation.nl
Tel.: +31 20 369 79 61
WhatsApp: +31 20 369 79 61
Tikkie: Bunq.me/FoundationAmsterdam
Bank: NL88BUNQ2043680811
t.n.v. Foundation AHHA