AMSTERDAM HIP HOP ACADEMY

Shayveca ‘Shay’ Kreuger

Shayveca Kreuger, beter bekend als Shay, ken je van de radio, de televisie of het podium. Van 2007 tot en met 2018 werkte ze bij FunX, van waaruit ze zich ontwikkelde tot méér dan alleen een graag gehoorde DJ. In de loop der jaren groeide ze uit tot een allround host, interviewer en mediamaker. Van conceptontwikkeling tot productie en presentatie: Shay koppelt bakken ervaring aan een creatieve, frisse kijk op relevante thema’s.

In haar werk heeft Shay zich altijd bezig gehouden met grote én alledaagse vraagstukken. Van het uitdiepen van algemene topics tot het inspringen op de actualiteit: haar portfolio bestaat ondertussen uit een bijzondere mix van crossmediale items. Dan weer scherp en urgent, dan weer licht en luchtig; Shay zoekt en vindt bijzondere verhalen. Ze draagt kennis over op een laagdrempelige, aanstekelijke manier: infotainment, in goed Nederlands!

Inmiddels heeft ze onder meer de televisiedocumentaire ‘Brieven van Pancho’ op haar naam staan en is ze bij het Nieuwe Instituut in Rotterdam verantwoordelijk voor een deel van de programmering. Op de Hogeschool Rotterdam is ze studieloopbaancoach en deeltijddocent Ondernemen. Natúúrlijk hangt ze óók nog altijd in de ether; sinds 2017 op NPO Radio 2, waar ze sinds kort aanschuift in het middag programma van Ruud de Wild.

in samenwerking met:

Foundation AHHA
Bijlmerplein 141
1102 DB Amsterdam
info@foundation.nl
Tel.: +31 20 369 79 61
WhatsApp: +31 20 369 79 61
Tikkie: Bunq.me/FoundationAmsterdam
Bank: NL88BUNQ2043680811
t.n.v. Foundation AHHA